Lépésről lépésre

Mindannyian emlékszünk még rá, hogy milyen nehéz volt a kezdet egyedül, amelyet hosszú évek tapasztalatait felhasználva szeretnénk Nektek megkönnyíteni.
Úgy szeretnénk segítséget nyújtani, hogy lépésről lépésre végigvezetünk benneteket az egész folyamaton, egészen onnan kezdve, amikor megszületett a gondolat, hogy szeretnétek változtatni, addig, hogy megérkeztek hozzánk és elfoglaljátok a londoni szállásotokat. 


A jobb oldalon található menüsorra kattintva kaphattok bővebb információt a tervezésről, az utazásról és persze a legfontosabbról, hogy mi a teendő, ha már megérkeztél.
    

1. Tervezés

 
Legelőször is ellenőrizned kell, hogy minden szükséges papírod rendelkezésre áll-e az úthoz. 
A legfontosabb szempont a szállás!
Amennyiben már ellenőrizted, hogy minden szükséges papírod megvan, és a szállásfoglalásodat is egyeztetted a kollégákkal, akkor belevághatsz a kiutazásod megszervezésébe, mint például, hogy mennyi pénzzel érdemes elindulni vagy, hogy mi kerüljön a bőröndbe?
Természetesen a londoni életben jártas kollégáink rendelkezésedre állnak budapesti irodánkban is, és szívesen adnak tájékoztatást illetve válaszolnak felmerült kérdéseidre személyesen is. 

Ebben a menüpontban olvashattok hosszabban az előkészületekről, illetve arról, hogy mire érdemes odafigyelni.


 

2. ​Utazás megtervezése
 

Az utazás megszervezése majdnem olyan fontos pontja a tervnek mint a megfelelő szállás lefoglalása, és mi ebben is segíteni szeretnénk minél több hasznos információval.
A kiutazásnak több formája közül is választhatsz. Mehetsz repülővel, távolsági busszal, vagy akár autóval is. 

Ebben a menüpontban részletesen írunk az utazás különböző formáiról, illetve azok előnyeiről és hátrányairól.
3. Megérkeztél
 

Szóval megérkeztél Londonba...

Sok éves londoni szállásközvetítői  tapasztalatunk alapján pontosan tudjuk, hogy újonnan érkezett lakóink mennyire lelkesek és izgatottak, és mennyi új élmény éri őket az első pár napban. Mi igyekszünk mind a szerződéskötés során, mind utána is minden kérdésre válaszolni, és segíteni a további hivatalos tennivalókban, hogy minél hamarabb otthon érezd magad és elindulj az új távlatok felé. Nagyon sok kérdésedre azonban megtalálhatod a választ a weboldalunkat böngészve is, valamint ha a szállásfoglalásod során kapott tájékoztatót figyelmesen elolvasod.
A további hivatalos teendőkről, információkról, illetve segítségről, melyeket nyújtani szeretnénk - illetve tudunk az elinduláshoz, a továbbiakban szedjük pontokba:
 
  • Londoni közlekedés
  • Ügyintézés (National Insurance számmal, bankszámlanyitással, jogosítvány cserével kapcsolatos információk)
  • Telefonálás
  • Egészségügy
  • Csomagküldés/posta
  • Pénz hazaküldése
  • “Tudniillik Londonról”

Ebben a menüpontban kimerítő tájékoztatást kapsz az első ügyintézésekhez szükséges tudnivalókról és általánosságban a londoni életről.