Londoni szállásaink

ÁLTALÁNOSSÁGBAN
Mint ahogyan már az előzőekben említettük,a legfontosabb, hogy megtaláld a számodra legideálisabb londoni szálláshelyet! Cégünk munkatársai nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy lakóink otthon érezzék magukat nálunk.
 
Kínálatunk folyamatosan bővül, mind a londoni szállások típusát, mind pedig az elhelyezkedésüket tekintve, mindig a megújuló igényeknek megfelelően. Ingatlanjaink London északi, észak-keleti és keleti részein helyezkednek el, tömegközlekedési eszközökkel könnyen elérhetőek, mindig busz, vonat és tube állomás közelében. Londonban bármelyik szállásunkra/környékre költözz is, általánosságban mindegyikről elmondható, hogy nem kell sokat gyalogolnod a következő boltig és biztosan lesz a közeledben egy park, ahová kimehetsz egy hosszú nap után sétálni ha úgy tartja kedved.
 
 Szállásaink háromtól- öt szobás angol (viktoriánus) családi házakban találhatóak. London egy modern nagyváros,
 amelynek sokszínűsége abban rejlik, hogy a nyüzsgés mellett  féltve őrzik hagyományaikat. Így van ez London
 házaival kapcsolatban is, amelyek akár több, mint száz éves épületek is lehetnek.
 
 Szállásaink azonnal beköltözhetőek, hiszen bútorozottak és a mindennapi élethez szükséges háztartási eszközökkel
 is fel vannak szerelve. Kínálunk olyan szobákat is, melyekhez saját fürdőszoba tartozik, tehát már csak a konyhát
 kell a többi lakóval együtt használnod.  
 Ezen kívül vannak hosszú távra bérelhető két fős garzon (stúdió) lakásaink is. 
 
A szállás kiválasztása nagy körültekintést igényel, ha azt szeretnéd, hogy megfeleljen minden igényednek. Ezért tartjuk fontosnak hangsúlyozni, hogy szállásodat személyesen foglald le budapesti irodánkban, mert így közvetlenül és részletekbe menően beszélhetsz erről is kollégáinkkal, és a személyes igényeidnek sokkal jobban megfelelő szállást tudunk kiválasztani számodra.


SZÁLLÁSAINK ELHELYEZKEDÉSE:
SZÁLLÁSAINK TÍPUSAI ÉS ÁRAI:- Single - egyágyas                        95-150 £/hét/fő
- Twin - két különálló ágyas           75-90 £/hét/fő
- Double - dupla (francia) ágyas    140- 200 £/hét
- Garzon (Studio) lakás                 200- 240 £/hét


Áraink tartalmazzák a rezsi költséget, tehát ezen felül nincs fizetendő közüzemi számla a szobák esetében, a stúdió lakások esetében azonban felmerülhetnek egyéb költségek.


SZÁLLÁSFOGLALÁS MENETE:Most már csak néhány apró lépés választ el attól, hogy lefoglald nálunk londoni szállásodat. Ezt megteheted személyesen akár a budapesti, akár a londoni irodánkban, de ha problémát okoz az utazás, akkor emailben is zökkenőmentesen megoldható az ügyintézés. Mindenesetre mi szívesen látunk irodánkban, és részletesebb, valamint személyreszabottabb megbeszélésre kerülhet sor.
 
Első lépés:
Néhány adatodra van szükségünk: neved, születési dátumod és a legfontosabb, hogy mikorra tervezed az utazásodat és milyen szobát szeretnél.
Nagyon fontos, hogy először a londoni szállásodat foglald le és csak azután vásárolj repülőjegyet!

Második lépés:

Ezután küldünk egy ajánlatot, amelyben részletesen le vannak írva a tudnivalók, mind a házzal, mind pedig a beköltözéssel kapcsolatban.

Harmadik lépés:
Amennyiben ajánlatunk találkozott az elképzeléseiddel, szállásfoglalásodat csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha már befizetted budapesti irodánk ügyintézési díját, vagy londoni irodánkban egy hét lakbérnek megfelelő összeget foglalóként.


FELTÉTELEK/CONTRACT:
 
Az életed londoni újrakezdését azzal is nagyban segítjük, hogy a velünk kötött szerződés megkönnyíti a hivatalos ügyintézést!Londoni szállásunkra való beköltözésedkor bérleti szerződést kötünk, amely öt hét minimum tartózkodási idővel indul, ezután két hét felmondási idővel bármikor megszakítható (ha el szeretnéd hagyni a szállásodat, akkor 2 héttel előtte kell írásban jelezned). Az 5 hét letelte után a szerződés automatikusan megújul ugyanazokkal a feltételekkel.


Beköltözéskor fizetendő: egy heti lakbér, két heti lakbér előleg és 20 font/fő szerződéskötési díj.
 
A beköltözésedkor kifizetett 2 hét lakbér előleg összege a két hét felmondási idő lejártával természetesen visszajár, amennyiben nincs okozott kár.
 
Ha valamilyen oknál fogva át szeretnél költözni egyik londoni szállásunkról a másikra, természetesen erre van lehetőség, amint megürül egy számodra jobban megfelelő hely.


RÖVID TÁVÚ SZÁLLÁSBÉRLÉS:Londoni szállásaink elsősorban hosszú távra bérelhetők, de ha családtagjaik, barátaik szeretnék meglátogatni lakóinkat, vagy csak szétnéznél londonban arra is van lehetőség a következő feltételekkel:

  - 3-tól - maximum 14 éjszakáig
  - megosztott vagy kétágyas szoba 20 font/fő/éj
  - egyágyas szoba 25 font/éj

Ebben az esetben ágynemű garnitúrát (paplan és párna) biztosítunk. Ágyneműhuzatot és lepedőt feltétlen hozzatok magatokkal.
Mivel elsősorban hosszú távra adunk ki szállásokat, ezért váratlan üresedés esetén tudunk csak rövid távra helyet biztosítani.


KÉPTÁR:

Nézzétek meg galériánkat, melyet szállásainkon készített képeinkből állítottunk össze: