Friss hírek

Urban Food Fest Londonban

Urban Food Fest Londonban

2014. 06. 30.





 
Haspókok, és mindenki, aki egyáltalán szereti a hasát, figyelem! A következő londoni programajánlatunk csak nektek szól, s kiváló találkozó lehet a barátokkal is! És ami a legjobb az egészben, hogy a részvétel teljesen ingyenes. Cserébe mégis fantasztikus ételek látványa tárul minden résztvevő elé, aki pedig bele is szeretne harapni az ínyencségekbe, az július 5-én, szombaton nyugodtan hagyja otthon a diétát, s csak a jókedvét vigye magával arra az Urban Food Fest névre keresztelt csodás eseményre. Mindez Shoreditch High Streeten kerül megrendezésre, amiről most egy pár szót ejtünk!

Először is fontosnak tartom Jessica Tucker nevét megemlíteni, aki napközben a londoni bíróságon mint ügyvéd védi a népet, azonban ahogy eljön minden évben ez a nap, az ügyvédnő átalakul egy igazi szervezőzsenivé, s olyan fantasztikus programsorozatot állít össze, amitől a szó nem csak átvitt, de a legszorosabb értelmében is csorog a nyálunk. De hogy mit is takar az egy napig tartó, amolyan piac jelleggel berendezett, standokból álló Urban Food Fest?

Képzeljen el minden kedves olvasónk egy olyan mennyei mannát, ahol a hamburgeres stand mellett pödört bajuszú vászonruhába bújt emberke árulja a kolbászt, amitől nem messze a fatüzelésű kemencében már sülnek a kenyérlángos- és pizzahegyek - mert ugye midnenki tudja, hogy egy jó fával melegített kemencénél semmi sem ad különlegesebb ízt ezeknek a tésztaféléknek. Pirulnak a mézes és sós bundában a sült csirkék, de persze a thai, valamint a kínai ételek sem maradnak el, s ők is büszkén sorakoznak az egészen tipikus amerikai ételek mellett. A talpalávalót pedig jobbnál - jobb zenekarok szolgáltatják!

Na és aki már éhes lett ettől a pár felsorolt ételtől, ami garantáltan megtalálható lesz a most szombaton megrendezendő fesztiválon Londonban, annak irány az Urban Food Fest, a belépés ingyenes, és midnenféleképpen megéri megkóstolni a különlegességeket, amiket profik készítenek el. Ha másért nem, hát akkor azért, mert azon az egy napon nem nekünk kell a konyhába állva fáradoznunk hosszú órákon át, hogy lakomát varázsoljunk az asztalra, ezt garantálhatjuk!

Riczik Petra