Friss hírek

​Trick or treat! - coming soon

​Trick or treat! - coming soon

2014. 10. 29.




 

  Jó hírünk, hogy bizony rengeteg bomba újdonsággal szolgálhatunk ebben a cikkünkben, mindenkinek ajánljuk, aki velünk együtt érzi a kísértés éjszakájának közeledtét! Elsősorban természetesen azoknak írunk, akik imádják az őrült bulikat, mert ezen a hétvégén bizony nem kell kimozdulniuk kedvenc városunkból, Londonból, ugyanis a halloweeni őrület -mely már minket is megfertőzött, bizony ide is megérkezik, alaposan megalapozva a hétvégi hangulatot! Maga az ünnep eredetileg az angolszász országokból indult világhódító útjára, és ősi kelta hagyományokon alapul, eredete pedig egyenesen a római hódítások idejéig vezethető vissza, ha nagyon korhoz szeretnénk kötni.

  A régi kor emberei pusztán saját védelmük miatt ragadtak jelmezt, és faragtak töklámpásokat (amiben egész éjjel ügyeltek a lángra), ugyanis a hiedelmeik szerint ez volt az év egyetlen napja, melyen a holtak visszatérhettek kísérteni a még életben lévőket. Aggodalomra semmi ok, manapság ez csupán a szórakozás része. Vagy mégis igazuk volt, és a gonosz köztünk jár? Figyelem, boszik, vámpírok, varázslók, vérfarkasok, és egyéb természetfeletti lények, péntektől szombatig tiétek a város, ne fogjátok vissza, szabad a “Csokit vagy csalunk”, engedjétek ki nyugodtan a gőzt erre az éjszakára, Norbi Update üzlete úgyis megnyílt már Londonban is, hogy a karácsonyi roham előtt még időben formába rántsátok magatokat!

Rövid programajánlónk mindazoknak kínál nagyszerű lehetőségeket, akik nem otthon ülve lesik a pottermore oldalát, ahol egyébként ezen a kísérteties pénteki napon lát napvilágot egy vadiúj Potter-sztori.

  Aki egy igazi George Fitzgerald és Maya Jane Coles által kevert estéről álmodozott, ahol Ellen Allien szó szerint már csak hab a tortán, annak irány a Troxy, ugyanis álmai meghallgatásra találtak! A sármos borostás londoni Dj indítja a bulit, őt követi az extravagáns Maya Jane Coles, aki a német techno királynének alapozza meg a hangulatot, ugyanis nem mással záródik az este, mint Ellen Alliennel! Bulira fel, irány a londoni Troxy!

  A The Four Quarters ingyenes belépést biztosít mindenkinek, aki pénteken vagy szombaton este 10-ig érkezik, emellett pedig fergeteges szórakozást biztosítanak! Jönnek a tipikus horrorok, mint a Gonosz halott 2., vagy Rémálom az Elm utcában (2010-es feldolgozás), az emeleten pedig válogatott videójátékok borzolják a kedélyeket! Jelmez nem kötelező, de ösztönzésként megsúgjuk, a 3 legötletesebb maskara tulajdonosai £40 értékű kupont nyernek, mely a bárban felhasználható!

  A Halloween Hot Tub Cinema névre keresztelt rendezvény pedig már most elérhető az egykori Shoreditch metróállomás helyén, így bikiniket elő, indulhat a forró mozizás!Akinek jelmezötletre van szüksége, annak Áhhúúúú, Werewolves Of London!



Riczik Petra