Friss hírek

Tony Hatch a városban!

Tony Hatch a városban!

2014. 06. 23.






 
A zeneszerző eredeti nevén Anthony Peter Hatch, több filmes produkcióval a háta mögött érkezik a londoni közönség elé, hogy teljesen élőben lépjen fel olyan meghívott vendégekkel együtt, mint Petula Clark, Marti Webb és Joe McElderry, vagy Michael Grade, akivel beszélgetni is fog. A legenda mögött olyan televíziós produkciók ismert dalai csengenek fel (melyeket persze ő maga komponált), mint a Crossroads, vagy az Emmerdale and Neighbours, vagy az 1972-ben megjelent Utazás nagynénémmel című film, valamint olyan popslágerek is a nevéhez fűződnek, mint például a Downtown, Call Me (ez nem összekeverendő össze Katy Perry Call me baby számával, mely napjaink egyik topslágere a rádiós listákon, és közkedvelt alap a paródiavideók készítésekor ) és I Know a Place.

 A Southbank Centre célja ezzel az eseménnyel természetesen nem más, mint közelebb hozni a zeneszerző legenda, Tony Hatch munkásságát a mai fiatalsághoz is, valamint szeretne lehetőséget nyújtani, hogy a rendezvényen résztvevők bepillantást nyerhessenek mind a szerző életébe, mind a dalok kulisszái mögé is.

 A hazai kuponokat áruló oldalak angol megfelelőinek egyikén, a Groupon oldalon találtunk pár igen akciós jegyet a rendezvényre. Jegyek 31%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a hátsó sorokba  £22.50-ért, valamint 27%-ot spórolhatunk az első sorba szóló jegyeken, amiket ha innen vásárolunk meg, csupán £32.50-ba kerülnek.
Addig is egy kis ízelítő Tony Hatch munkásságából:



Riczik Petra