Friss hírek

Thorpe park

Thorpe park

2014. 08. 01.

  




Nem tudod még, mit csinálj ezen a hétvégén? Mi igen! Az extrém kikapcsolódás kedvelőinek igazi csemegével készültünk a mai és holnapi napra, a helyszín pedig most sem más, mint London! Ha valami igazán felejthetetlen dolgot szeretnél kipróbálni ezen a nyáron, akkor ezt a programot neked találták ki!

   A Thorpe park nyári estékre időzített eseménye ma veszi kezdetét, és nyolc héten át minden pénteken és szombaton este héttől várja az érdeklődőket, így annak sem kell lemondania az adrenalin bombáról, aki aznapra nem tudott szabadságot kivenni. A beugró összege 15£, de vajon mit is kaphatunk ezért cserébe?

  Hölgyeim és uraim, kezeket a magasba, sikítozásra felkészülni, az őrület csak most kezdődik! Minden tiszteletem azoké, akik halált-megvető bátorsággal bevállalják a hátramenetben történő száguldást Európa legmagasabb szárnyas hullámvasútján - a Swarm-on, ugyanis itt épp erről van szó! Akinek ez az adrenalin-fröccs egyszerre nem lett volna elég, a menet végén azonnal átpattanhat a Stealth-re, amely a kontinens leggyorsabb szerelvényeként nem több mint két másodperc (!) alatt éri el a 128 km/h-ás sebességet! A résztvevők számának korlátozott volta miatt sorbanállás sem valószínű. Nos, ezt a két „szörnyeteget” nem a gyenge szívűeknek találták ki, az már biztos, de szerencsére a londoni Thorpe park-ban azokra is gondoltak, akik kevesebb izgalommal is beérik: az új FlowRider-en bárki megtanulhat a hullámokon lovagolni akár 1 óra alatt. Sőt, a Pop-up beach bárja is nyitva lesz, ha valaki elég bátor az élvezetek halmozásához.

  Mi mindenesetre így elöljáróban némi óvatosságra intenénk kedves olvasóinkat! Bárokat bárhol találhatunk, Thorpe park-ot azonban csak a Temze partján, a brit fővárosban! Én személy szerint néhány száguldó csodán még felnőtt fejjel is elgondolkodnék, a zuhanórepülés szerelmeseit azonban semmi se tartsa vissza ezen a hétvégén London vidámparkjától! A magasból elénk táruló panoráma ugyanis még nappal is felejthetetlen, nemhogy az éjszakai kivilágítással fűszerezett különlegesség!

  Aki pedig mindezek ellenére is inkább a talajról, vagy a magasból de semmi zuhanás nélkül szeretné élvezni az Egyesült Királyság központjának látképét, annak meleg szívvel ajánljuk nappali fénynél a London Eye óriáskerekét!

Riczik Petra