Friss hírek

Télapó a házban!

Télapó a házban!

2014. 12. 05.







Közérdekű figyelmeztetés! A mai éjszaka, vagyis december 5.-ről 6.-ra virradóan megérkezik a Mikulás Londonba is! Azoknak, akik jók voltak az évben (bizony a számadásba az egész év bekerül, nem csupán az elmúlt pár hét), rengeteg édességet hozhat, míg a másik tábort erősítőket bizony virgáccsal “jutalmazza”, így ajánlatos a csizmákat ma kisuvickolni. Férfi olvasóinkat megnyugtatva kijelentjük, abszolút nem indulnak hátránnyal a női nem képviselőivel szemben, akiknek több pár lábbelijük van, mint ahány lábuk, ez nem arányos az ajándékmenniységgel!

Mivel a londoni programajánlatokra szakosodott az aktuális híreket bemutató cikksorozatunk, így a mai napon a Mikulás-buli kerül előtérbe. A jeles napon fellép a Temze-parti fővárosban Fenyő Miklós, a rendezvényt pedig a “Fenyő nélkül nincs karácsony, de Mikulás se” szlogennel hirdetik. Készüljetek, mert a táncparketten együtt Csavarjuk fel a szőnyeget, ugyanis a Made in Hungária Retro Party bombasikernek ígérkezik! Ha december első hetén (12.01-07 közt) születtél, akkor ráadásul ingyen mehetsz be a rendezvényre! Helyszín: Archway Close, N19 3TD London, United Kingdom. Azoknak, akik már ma elkezdenék az alapozást egy jó kis bulival, ajánlatunk Dj. Adam D., aki '70-es, a '80-as és a '90-es slágereivel szolgálja a talalávalót, nem máshol, mint a London Bar & Darts Clubban! Ami pedig a másnapot illeti, a klub persze gondoskodik a topbuliról a Mikulás-napra is, és Szombaton Jack Daniel's Partival nomeg napjaink topslágereivel várja a táncolni vágyókat. Mindkét bulira ingyenes a belépés! A Magyar kultúra és Örökség Alapítvány pedig idén is megrendezi az Északi, Déli és Nyugati Mikulás napot, erre a hétvégére (december 6-7)! Belépés a gyerekeknek ingyenes!

A nagy “K” betűs ünnepig, vagyis karácsonyig már csupán 19-szer kell álomra hajtanunk a fejünket, ez pedig azt jelenti, hogy az addig még hátralévő időt a slágergyárosok bőven kihasználják, rendre dobálják ki a jobbnál jobb dalaikat a piacra. Gondoljunk csak vissza Mariah Carey számára, melyet ugyan főként az ő nevéhez kötnek, mégis közös produkció volt a tiniszupersztárral, Justin Bieber-rel, aki bőven kap hideget is meleget is a közvéleménytől. Bizony, még a 2011-es megjelenésű All I Want For Christmas Is You című számról beszélünk! Ezúttal egyik kedvenc új előadónk, Anthony Vincent, a New Yorkban élő 26 éves énekes ehez a dalhoz nyúlt hozzá. Felmerül a kéréds, mi olyan különlegesbenne, hogy így kiemeljük a feldolgozását? Nos, nem több, mint a szokatlan előadásmód! Ugyanis az énekes a dalokat  10 másodperces blokkokra bontva dalolja el (20 darab), úgy, hogy közben minden blokkot különböző stílusban ad elő. Elsőként Katy Perry Dark Horse dalával robbant be, de mondanunk sem kell, azóta is töretlenül ontja magából a jobbnál-jobb feldolgozásokat!

Hallgassátok meg Ti is a télapóruhába öltözött zsenit:



Riczik Petra