Friss hírek

Sétálva a történelembe

Sétálva a történelembe

2014. 07. 11.







Fedezd fel te is Londont egy két órás séta alatt szeretteiddel/barátaiddal/ismerőseiddel/ vagy akár egyedül is egy érdekes túra során. ('Royal London Tour') Ellátogathatsz a Buckingham Palace, Clarence House, és a St James Palace építményeihez, az egykor  királyok és királynők által lakott falak közé, az ármányok, árulások, és királyi családok otthonául is szolgáló területeken. Kiváncsi vagy, hogyan élhetnek ők, a “kék vérűek?” Akkor irány London, irány a Royal London Tour!

Mindezt rendkívül kedvező áron teheted meg, hisz ha most vásárolod meg a kupont a Groupon oldalán,  akkor £5 - 1 fő, £9 - 2 fő, valamint  £17 - 4 fő áron juthatsz hozzá a jegyekhez, melyek a túrán való részvételre jogosítanak, s emellett életreszóló élményeket is nyújthatnak, ha nem csupán a falakat látod meg, hanem a mögötte oly sok évszázada lezajló eseményeket is.

A londoni túrán való részvételre a jegy megvásárlása mellett még egy előjegyzés is szükséges, ugyanis csak kötött létszámmal indítják idegenvezetőkkel a csoportokat. Célszerű a kiválasztott időpontra minél előbb regisztrálni, hogy biztos maradjon elég hely! Ha pedig véletlenül valami miatt nem lenne mégsem alkalmas a már lefoglalt jegy és időpont, akkor a túra indulása előtt 48 órával még gond nélkül le lehet mondani azt. Magukat a túrákat a hét minden napján, tehát hétfőtől - vasárnapig indítják délután 1 órakor.

Fontos, hogy ezen a gyalogtúrán minden 18 éven alulinak felnőtt kíséret valamint minden résztvevőnél kényelmes ruházat (főként cipő) szükséges, mozgáskorlátozottak számára pedig csak egy része járható be a túrának.

Mind a Londonban élőknek, mind a turistaként odalátogatóknak egyaránt ajánljuk ezt a remek programot, ahol szó szerint a történelembe sétálva ismerheti meg minden résztvevő az ott álló falak történeteit, s az egykori lakók életét, gondolkodását. A művészetek, azon belül is az építészet szerelmesei még külön örömüket lelhetik a londoni túra során, hiszen megcsodálhatják a szebbnél szebb épületeket.

Riczik Petra