Friss hírek

Rock a Sohoban!

Rock a Sohoban!

2014. 07. 04.





 

 A mai ajánlatunkban egy olyan kirándulásról írunk Nektek, amely során minden rock kedvelő bebarangolhatja kedvencei életének fontos londoni helyszíneit. Egészen pontosan úgy is fogalmazhatunk, hogy a rock and roll születésének szívébe kalauzolnak minket a program szervezői. Legnagyobb örömünkre pedig izgalmasabbnál-izgalmasabb helyeket látogathatunk meg ha részt veszünk a 2-2,5 órás sétán. Csakhogy a túra “legnevesebb” állomásaihoz fűződő bandák nevéből kettőt mondjunk: a több, mint 15 felkeresendő helyszín közt szerepel az a hely, ahol a Rolling Stones első albuma 1964. április 16-án debütált (hozzáteszem, az album címe nagyon kreatívan The Rolling Stones), valamint az a hely is, ahol a Beatles először mutatta be a közönség legnagyobb örömére számait, s ami azóta mindmáig is a Beatles-rajongók zarándokútjainak célpontja.

 Persze ez az ötletünk nem csak a Rock szerelmeseinek nyújthat egy önfeledt és felejthetetlen délutánt, hanem a más zenei műfajt kedvelők is válogathatnak az érdekesebbnél - érdekesebb útvonaltervek közül, amik egészen a 60-as évek elejéig nyúlnak vissza.

  Ha szeretnétek, akár egy személyreszabott útvonalat is összeállíttathattok magatoknak a Sohoba, ugyanis ez a túrák elsőszámú iránya. Mindezen £12.50/fő áron bárki résztvehet, aki már elmúlt 18 éves (azalatt felnőtt kísérete szükséges), s rendelkezik egy nagyon kényelmes cipővel -ugyanis magas sarokkal senkinek nem ajánljuk a közel 2 órás túrát.

 Kedden, szerdán, pénteken, és szombaton délelőtt 11:00-kor, délutáni túrák pedig 15:00-tól indulnak minden hétvégén. A kirándulásokat a szervezők egész évben indítják, egyetlen kivétel van, mégpedig karácsony első, valamint másnapján.

  Természetesen a részvételért most is előre kell helyet foglalni a csoportok kötött létszáma miatt. A kiindulási pont minden esetben a londoni Tottenham Court Road metróállomásnál van.

Kellemes szórakozást kívánunk minden résztvevőnek!

Forrás

Riczik Petra