Friss hírek

Robbie Williams Londonban

Robbie Williams Londonban

2014. 06. 25.






 
A sztárról jelenleg azt tartják, ő a leghíresebb férfi előadó, aki a zenei pályán tevékenykedik, s nagyszerű hangjával elkápráztat minket. Jó hírünk továbbá, hogy ebben a 2014-es évben nem csak egyszer, a 4 napos koncert alatt tartózkodik majd Londonban, hanem később is visszalátogat még, ugyanis további 4-5 hangversenyt is ad majd a későbbiekben.

  A sztár szakmailag a csúcson van, s mióta megismerte feleségét (akivel 2010-ben házasodtak össze), nos azóta a magánélete is szárnyal. Két éve született meg a pár első gyermeke, s a rajongók nagy örömére idén április végén a sztár bejelentette a twitter oldalán, hogy nemsokára bővül a családjuk, ugyanis második gyermeküket várják.

Továbbá mégegy nagyszerű hírrel szolgálhatunk mindenkinek, -bár a rajongók erről már biztosan tudnak, hogy Robbie Williams és családja visszaköltöznek Angliába, ugyanis azt szeretné, ha gyermekei angol iskolába járnának. Bár be kell vallanunk, erre a büszke szülőknek egy darabig még várniuk kell, ugyanis első lányuk mégcsak 20 hónapos, második gyermekük pedig még nem jött világra.

A sztár londoni koncertjének első valamint harmadik napján a belépők átlagosan £60-ért kelnek el, a többi napokon pedig £170 körül találhatunk jegyeket az interneten. Maga a koncert helyszíne pedig The O2 arena, London. Jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Riczik Petra