Friss hírek

​Öröm az ürömben!

​Öröm az ürömben!

2014. 09. 19.






Egy hete még attól volt hangos a brit és nemzetközi sajtó egyaránt, hogy Harry herceg (aki egészen ideáig 4. volt az öröklési rendszerben apja, bátyja, s unokaöccse után) autóbalesetet szendvedett. Az eset pont ma egy hete, pénteken történt London központjában, mikor a jóképű herceg egy sporteseményre tartott. A baleset okozója egy figyelmetlen londoni taxisnak minősített sofőr volt, ám a felvételek alapján kiderült, ez nem igaz. Ugyanis a valódi vétkes a Harry autóját kísérő rendőrkonvoj egyik motorosa volt, aki az ütközést szenvedte el.

Minden Harry herceg iránt rajongó olvasónkat megnyugtatjuk, a majdani trónörökös, ki a trónra megőszüléséig is várhat, ha egyáltalán trónra léphet valamikor, egyáltalán nem sérült meg, csupán egy kis sokkot kapott. Ez azonban nem gátolta meg, hogy a napokban betöltött 30. életévét méltóképpen ünnepelje! Ugyan a királyi szülinapi zsúr ezúttal elmaradt, minden csinadrattájával együtt (pedig bizony régóta folytak az előkészületek), ugyanis a balesetet egy örömhír szorította a háttérbe az uralkodói családnál.

Ez a hír pedig nem más, mint hogy Katalin hercegnő és Vilmos ismét gyermekáldás elé néznek, bizony-bizony úton az utánpótlás első fiuk, az egy éves György herceg után. (Így ezzel hivatalosan is az ötödik helyre csúszik  Harry herceg az öröklési rendben, bár mint az látható, a herceget ez cseppet sem zavarja.) György születése után egyébként Harry herceg “ragasztotta” magára a Funcle becenevet, amit a vicces és nagybácsi szavakból legózott össze, ezzel is mindenkinek jelezve, ő a világ legviccesebb nagybácsija! Előre várjuk, most mit talál ki az új örökös érkezésekor! Az ifjú édesanyának pedig jó egészséget kívánunk!

Riczik Petra