Friss hírek

Namco Funscape - Paradicsom London vásorában!

Namco Funscape - Paradicsom London vásorában!

2014. 10. 24.







A londoni időjárás előrejelzés szerint a hétvégén borús idő ugyan nem várható a Temze partján, ugyanis péntek kivételével nem lesz csapadék, viharos szél azonban annál inkább, átlagosan 22 km/h-val. Így a hétvégi programajánlatunk egy olyan különleges birodalomba vezet minden kedves olvasónkat, amit akár a legnagyobb szórakoztató központnak is nevezhetnénk London városában (ahogyan azt a Namco Funscape honlapján meg is tette saját magukról).

A Namco Funscape 3 emeletén kortól függetlenül mindenki visszarepülhet a gyermekkorába, segítő széllökésektől mentesen, ugyanis zárt térről beszélünk. Szuper újdonságuk, hogy nemrég érkezett 4 vadiúj pingpong asztal, de biliárdasztal és bowling pályák is szép számmal fellelhetők a London Eye-től nem messze lévő épületben! Azoknak, akik szeretnék állóképességük mellett hangjukat is próbára tenni, szabad a választás a karaoke szobáknál. Bevállalósok nyílt termekben, kicsit félősebbek pedig privát szobákban fedezhetik fel tehetségüket, ugyanis az Egyesült Királyság legnagyobb zenei választéka áll rendelkezésükre (japán és kínai dalokkal kiegészítve), így biztosan mindenki találhat kedvére való számot. Azoknak, akiknek pedig szenvedélyük a száguldás, lehetőségük van kipróbálni London egyetlen beltéri, és “Európa leggyorsabb” dodgemautóit, melyek olyan távol repítenek a londoni nyüzsgéstől, hogy csak na! Adrenalinhajhászok vérremenő küzdelmet vívhatnak lézerpuskáikkal a harctéren, hisz aki nézett Így jártam anyátokkalt, az tudja, hogy Barney Stinson szerint a lézerharc az bizony nagyon király! Végezetül, akik kifáradtak/megéheztek/megszomjaztak a videojátékokkal (150 féle), szimulátorokkal, vagy játékgépekkel folytatott küzdelemben, azok kivetítőkön követhetik nyomon pihenésképp a Sky Sports, ESPN, és a BT Sport adásait, miközben a grillezett ételek közül válogatnak (gyermekmenünél a desszert fagyiii!).

Főbb tudnivalók:

Pontos cím: County Hall, Riverside Buildings, Westminster Bridge Rd, London SE1 7PB, Egyesült Királyság

Közelben lévő londoni nevezetességek: London Aquarium, London Dungeon és a London Eye

Nyitvatartás: a hét minden napján 10:00 órától éjfélig.

London Pass tulajdonosoknak 6 darab bónuszzseton is jár, amit szabadon fel lehet használni bármelyik játékautómatánál!
Mozgáskorlátozottaknak: az egész épület akadálymentesítve van, előre igényelhető segítség is az utazáshoz.

Kiscsaládosoknak, nagycsaládosoknak, baráti társaságoknak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt érdemes ellátogatnia ebbe a londoni Paradicsomba, ahol a szórakozás garantált - ki tudja, tán a szem sem marad szárazon! Szórakozásra fel, Irány London, Irány a Namco Funscape!

Honlap

Riczik Petra