Friss hírek

​London Craft Beer Festival

​London Craft Beer Festival

2014. 08. 06.
 






Ha nyár, akkor fesztivál, illetve fesztiválok és persze kedvenc városunk, London! És ha már buli, zene, forróság, akkor mindenkinek jól esne egy hideg sör is. Hol? Természetesen Londonban, a most csütörtökön, augusztus 14-én induló fergeteges fesztiválon!

 A London Craft Beer Festival egy 4 napos kitűnő lehetőség arra, hogy ha odalátogatsz, garantált kulináris élményekkel térj haza. A négynapos fesztiválon 24 sörfőzde kínálja különlegesebbnél különlegesebb sörfajtáit- szokásos és szokatlan ízesítésekkel - Nagy Britanniából, az USA-ból, és Európa különböző országaiból.

 Persze a sok megkóstolt sör után sem kell szédelegve és korgó gyomorral végigsétálnod London utcáin, hogy éhséged is csillapítsd. Helyi éttermek és szakácsok gondoskodnak arról, hogy senki ne vesszen éhen, és főleg olyan ételeket kínálnak, amelyek jól illenek a sörökhöz. Sertés, marha vagy csirke, bármelyik is a kedvenced, mindegyiket megtalálhatod az étlapokon! Akkor se aggódj, ha vegetáriánus vagy vegán vagy, számodra is kitűnő lehetőségeket ajánlanak!

 Egy fesztivál elengedhetetlen része a zene. Természetesen így van ez Londonban is, abban a városban, ami szorosan kapcsolódik a világsikerű zenészek életútjához. A sörfesztiválon DJ-k és együttesek adnak zenei aláfestést a jó hangulathoz négy napon át.

 A London Craft Beer Festival-ra válthatsz napijegyet, amelynek ára 35 font -ha mind a négy nap meg szeretnéd látogatni az eseményt, akkor ez összesen 140 fontba fog kerülni. Ez biztosan nem fölöslegesen kidobott pénz, hiszen a jegy sok mindent magába foglal, így például a poharakat, a koncerteket és az egyéb fesztiválprogramokat is.

 Aki szereti a sört, a jó zenét és a parti hangulatot, annak mindenképpen ott a helye 2014. augusztus 14.-17.-ig Londonban, a London Craft Beer Festivalon, az Oval Space-n.

Kincsverő Krisztina