Friss hírek

Légtornászok vacsora alatt? Naná!

Légtornászok vacsora alatt? Naná!

2014. 06. 23.



 
Egy vacsorával egybekötött különleges showra invitáljuk kedves olvasóinkat Londonba! A rendezvény maga június 28-án debütál, és a második meghirdetett színpadra állítása egy hónappal az elsőt követően július 26-án lesz, a nem mindennapi záró fellépésre pedig szeptember 6-án kerül sor.

Amit az eseményről tudni kell: a rendezvény légtornászokkal egybekötött cirkuszi előadással kezdődik, mely alatt mindenki elfogyaszthatja a kétfogásos vacsorát, majd ezt követően a terepet Dj-k veszik át, s szabadon lehet táncolni. Az asztalokhoz nem szükséges külön foglalás, mert az előre megváltott jegyekkel érkezési sorrendben lehet elfoglalni azokat, akinek pedig bármilyen különleges kérése van a felkínálandó ételekkel kapcsolatban (diéta, allergia) az nyugodtan megírhatja az erre megadott email címre.

Az ínyenceknek felsorolnék pár fogást a meghirdetett menüből is:

Mindhárom alkalommal az asztalon kenyér, extra szűz olívaolajjal és balzsamecettel várja az odaülőket. A menü, valamint a desszert azonban mindhárom estén más és más. Az első, június 28-ai estén buggyantott lazac, karamellizált zöldség torta körte, és gorgonzola saláta kerül a tányérokra, desszertként pedig citromos túrós öntettel omlós keksz. A második, július 26-ai estén Cod (tőkehal) filét sáfrányos burgonyával és a zöldbabbal szolgálnak fel, édességként pedig Cambridge égett krém lesz. Az utolsó, szeptemberi előadás mellé pedig a rendezők Bourbon-mázas sertést almával vagy kecskesajttal, sült céklával és karamellizált diós rizottóval készülnek. A lakoma utáni csemegeként pedig mézeskalács buggyantott körte és karamell öntettel áll a menüben.

A vendégek a látványos show műsor mellett a londoni Shepherd’s Bush megállótól nem messze lévő Bush Hall díszes dekorációiban, valamint hatalmas csillárjaiban is gyönyörködhetnek. az árakat tekintve £37.62, ha vacsorát is szeretnénk fogyasztani, és £12.88, ha nem. A pontos helyszín: 310 Uxbridge Road Shepherds Bush London W12 7LJ.

Kellemes szórakozást mindenkinek!
Riczik Petra