Friss hírek

Kis herceg mindenhol!

Kis herceg mindenhol!

2014. 07. 31.


 


 
Ahogy arról már a múlt hét keddi cikkünkben is beszámoltunk, idén ünnepelte első születésnapját György herceg, Vilmos és Kate első kisfia. Nem csak Londonszerte éljeneztek az alattvalók, hanem bizony az egész világon voltak gratulálói, s egy emberként köszöntötték jókívánságaikkal - természetesen mi sem maradhattunk ki a sorból! A becses ünnep alkalmából három új, eddig még sosem látott hivatalos fotót osztott meg a királyi család az ünnepeltről szülei körében (a képek a National History Museumban készültek a hagyományoknak megfelelően), amik bejárták az összes magára valamit is adó újságot. A világsajtó pedig azóta is a brit trónöröklési rend szerinti 3. helyen álló csöppséggel, Györggyel foglalkozik.

 Csakhogy pár friss hírt említsünk ezzel a témával kapcsolatban Nektek, ami a brit  Daily Mail hasábjain jelent meg: Még az ünnep előtt pár nappal online nevezésű képi hasonmásversenyt hirdettek csecsemőknek, hogy megtalálják a kis hercegre leginkább “hajazó” babát. Később egy vicces kommentben adták hírül a világnak, hogy sikerrel jártak, és ráleltek Marc Younis-ra, a londoni 11 hónapos csecsemőre, aki azonnal el is nyerte az első helyüket! Emellett viszont bizony sok érdekes nevezés is beérkezett a pályázatukra, ugyanis nem csak fiú babákról kaptak képeket, hanem voltak hírnévre vágyó Vilmos-, és Kate “hasonmások”, valamint olyan anyukák is, akik édes kislányukról gondolták úgy, bizony szakasztott György kinézetűek!

 Egy másik cikkükből sem hagyhatták ki György herceget lélegzetelállítóan szép édesanyjával, ahol a kisgyerekek születés utáni, valamint első éves fotóját mutatták be amolyan előtte-utána módon. A cikkben szereplő másik nyolc csecsemő pedig pont ugyanazon a napon látta meg a napvilágot, mint maga a királyi család sarja!

 Végezetül pedig szerdán a Daily Mail dolgozói bebizonyították, hogy ebbe a rohanó XXI. században, a média forradalmában már semmi sem lehetetlen! Egy olyan képet közöltek le a szülinapos György hercegről, mely bemutatja, milyen arccal is szemléli majd a világot 18 évesen. Az élethű portrét egyébként egy magyar grafikus és illusztrátor készítette, Mérész Nikolett, aki ötvözte mind Kate, mind pedig Vilmos arcának meghatározó vonásait, s így született meg alkotása.

 Egy biztos, mi már nagyon várjuk, hogy a cuki kisfiúból milyen dögös pasi válik majd! Addig is pedig tudósítjuk Nektek a legfrissebb londoni híreket!

Forrás itt és itt.

Riczik Petra