Friss hírek

​Jön!Jön! Wolf Kati Londonba jön!

​Jön!Jön! Wolf Kati Londonba jön!

2014. 11. 21.





 
“Dear fans from London! Next week I travel to London, I' so so excited! Will you be there and have a great party with me next friday?” Ezt a bejegyzést találtuk Wolf Kati Facebookoldalán, akinek neve egyetlen magyar embernek sem ismeretlen. Az X-Faktor felfedezettje 1981-ben még a Vuk címdalát énekelte, a 2011-es Eurovision dalfesztiválon Magyarországot képviselve azonban csak a 22. helyre jutott a What About My Dreams? című dalával.

Londonban nagy népszerűségnek örvend a Dal, így minden negyed évben megrendezésre kerül az Eurofest, melyen a legnépszerűbb eurovíziós és europop dalokat adják elő a közönségnek. A most pénteken megrendezésre kerülő 6 órás showban a 3 rezidens, DJ Dave Simmons, Don Grant és John Hagley mellett Wolf Kati is a színpadra lép (mint sztárvendég), hogy a londoni rajngók előtt élőben is előadja a számát.

Néhány név az előző Eurofestek fellépőinek listájáról: állt már a színpadon az idei, 2014-es nagy port kavart győztes, Conchita Wurst, az izlandiakat 2010-ben képviselő Hera Björk, a szlovén Omar Naber (2005), valamint a britek 2000-es kedvence, az őket képviselő Nicki French is.

A londoni klubrendezvény-sorozat pénteki estjén lép majd fel a Royal Vauxhall Tavernben a 2011-es magyar induló, Wolf Kati, hogy mind az Eurovision dalfesztiválon előadott és mind a saját dalaival szórakoztassa a körülbelül 200 főből álló közönséget.

A szokásos ajtónyitás a londoni RVT-ben 21:00, a belépő díjja £5, azonban azoknak, akik 10:30 után érkeznek meg a rendezvényre, £8-ba kerül a belépés.

Wolf Kati egyébként nem először énekli híres dalát az Egyesült Kriályság fővárosában! 2012-ben szintén járt már a Temze-parti városban!




Riczik Petra