Friss hírek

​Ingyenes programok a Scoop-ban!

​Ingyenes programok a Scoop-ban!

2014. 09. 23.






 
Ezen a héten, egészen pontosan szerdán startol a More London Free Festival, mely 3 napon keresztül dübörög a színpadjain, és pénteken zárul. Helyszínként a szervezők nem mást, mint az elsüllyedt amfiteátrumot, a The Scoop-ot jelölték meg, így minden érdeklődőt ide várnak! A fesztivál keretein belül szabadtéri színpadokon zajlanak az előadások, melyek a tánctól kezdve egészen az operán át felölelik mind a színházat, mind a különböző kiállításokat, mind a filmeket, és természetesen a zenét is, minden mennyiségben és stílusban. Maguk az eladók közt szerepelnek nemzetközi és híres, hivatásos és amatőr művészek, valamint helyi iskolák nebulói is. Maguk a kiállítások az előzetes programok szerint -habár az egész fesztivál helyszínén lesznek elszórtan-, mégis leginkább a Queen's Walk területére koncentrálódnak majd.

Azonban nem csak most, hanem a hét több napján is elcsíphetünk érdekes programokat a Scoop-ban. Íme ezek közül néhány példa:

Minden hétfőn a mozgás jegyében alakulnak a  szabadtéri programok, a szervezők pedig külön felhívják a figyelmet a törölköző és folyadékpótlásra, melyet mindenki magának biztosít!

Minden hónap utolsó szerdáján szerveznek bringatúrákat, amikor ingyenes szervizelés és tanácsadás is a részvevők rendelkezésére áll. Így aki a bringázás szerelmese, annak külön ajánlatunk a hétre szerdán ez a fantasztikus lehetőség, ugyanis közeleg a hónap vége, idén szeptemberben már nem lesz ezen kívül több szerda!

Azoknak a londoniaknak, akik inkább a mozgásmentes kikapcsolódást választanák, természetesen mozizás is van! Ide szintén nincs jegy, azonban aki szeretne melegítőpárnát bérelni, az mindössze £1-ért megteheti, és ezzel még a jótékonykodáshoz is hozzájárul. Az idei, 2014-es filmek listájáról a LEGO szerdán (09.24) kerül a vásznakra, 25.-én a 2013-as Rush, végül pedig egy valóságos klasszikussal zárják a listát, ugyanis vászonra hozzák újra a Ferris Bueller’s Day Off című ‘86-os filmet.

Amit már tudunk az októberi programokról, hogy rögtön a második héten, 6.-án megnyitják a ZAJ kiállítást.

Mivel a rendezvények egésze ingyenes, egyik programra sem kell előzetesen helyet vagy jegyet foglalni, így a “székfoglalás” érkezési sorrendben, tetszőlegesen zajlik. Ezért a mi tanácsunk, hogy minél előbb érjen oda mindenki a kiválasztott programra!

Honlap

Riczik Petra