Friss hírek

F1 a londoni utcákon

F1 a londoni utcákon

2014. 06. 11.







A száguldó cirkusz szerelmeseinek figyelem! Két évvel ezelőtt, 2012-ben különleges ötlettel álltak elő a Santander, mégpedig hogy a Brit Nagydíj helyszínét egy kis változtatással London utcáira kellene költöztetni. Igen, így egy röpke 2 perces 2-300-as száguldással körbesuhanhatnák a nevezetességeket, melyek közt szerepel például a Big Ben, vagy a Westminster apátság. És mielőtt még bárki eltemetné egy vállrándítással a mindenképp nagyvolumenünek számító ötletet, figyelem! Jó hírünk van, ugyanis ebben az évben, 2014-ben  a The Times hasábjain megjelenő cikk miatt elkezdtek az ötletről valósan tárgyalni - ami egyenlőre ugyan még csak papíron szerepel, valamint az ötletet népszerűsíteni kívánó promofilmben, amiben Button és Hamilton mutatják be a tervezett pályát.  

A száguldó cirkusz az ötvenes évektől kezdve kápráztatja el évről-évre a sebesség szerelmeseit, s az idei brit nagydíj időpontja július 4-6 közt kerül megrendezésre.

Jelenleg Hamilton a második helyen áll, de ki tudja… talán pont a Brit Nagydíj hozza meg neki a kellő pontszámot, ami ahhoz kell, hogy az élre törhessen ismét!

Nézd meg a videót itt

Riczik Petra