Friss hírek

Ez csíp, csíp, nagyon csíp!

Ez csíp, csíp, nagyon csíp!

2014. 06. 11.





 
Hírnévre, elismerésre vágysz, nomeg egy hatalmas, ízletes burgerre? Akkor Irány London! Ha már elmúltál tizennyolc (amit valós igazolványokkal is tudsz igazolni, ugyanis ezt ellenőrzik), és bírja a gyomrod a csípőset, valamint van 25 fontod a nem mindennapi bulira, akkor látogass el a londoni Bristol étterembe.

A pizzatésztára emlékeztető zsemle közt tripla hús, és dupla sajt van felhalmozva a szokásos ketchup-mustár-majonéz kombináció mellett, az erősséget okozó jolokia szósz kíséretében, és a burger mellé akkora adag sültkrumplit adnak, hogy garantáltan egy hétig nem leszel éhes!

Mielőtt bárki belekóstolhatna a nem mindennapi csemegébe, egy nyilatkozatot kell aláírnia, amiben arról vesz tudomást, hogy a londoni étterem ellen semmiféle panasszal nem élhet, saját felelősségére vásárolta meg és fogyasztotta el a gigamega burgert, valamint bármi testi panasza is származik az étkezésből, az a saját döntése volt. No de kérdem én, kinek ne érne meg egy kis gyomorégés, ha egy igazán vicces fődíj is jár...

Aki ugyanis átmegy a szokatlan megmérettetésen, és sikerül az utolsó morzsáig mindent eltüntetnie a tányérjáról (és az bizony nem minősül eltüntetésnek, h az asztal alá szórjuk, vagy gy gyanútlan ebbel etetjük meg), annak a neve felkerül a viccesen elnevezett “Lángfaló Falára”, ami aztán örök emléket állít a nemes cselekedetnek (még az étterem újrafestésekor sem festik át).

Tehát aki egy könnyáztatta ebédre vágyik akár baráti, akár romantikus találkozás alkalmából, vagy csak egy ismerősét szeretné próbára tenni, annak hajrá! A programötlet már megvan! Irány London, Burgerre fel!

Riczik Petra