Friss hírek

Edda Művek Londonba érkezik!

Edda Művek Londonba érkezik!

2014. 10. 23.








Pont ma egy hete került fel az Edda Művek hivatalos Facebook oldalára egy kedves kis üzenet, miben felhívták a rajongók figyelmét, hogy bizony-bizony az ő eseménynaptárukból is rohamosan fogy az idei, 2014-es év fellépések száma. “Ebben az évben mindössze három alkalommal lesz lehetőségünk találkozni Veletek. Három alkalom, három város, három ország!!! … 2014. október 24-én irány London, mert tudjuk, hogy vártok kint is ránk! Találkozunk a Clapham Grand-ben!” Egy biztos, hiába jósolnak esős időt a 24-i pénteki napra (mely London városában nem is olyan ritka), Könnyek az esőben mégse hulljanak, kedves rajongók, Ti pedig cseppet se legyetek Hűtlenek!

Az jelenleg ötfős együttes (Pataky Attila, Alapi István, Gömöry Zsolt, Kicska László, Hetényi Zoltán) mostani neve, az Edda Művek alatt 1980-óta zenél a rock műfajában (hard rocktól kezdve a  blues- rockon át mindent), azonban ez nem a zenekar megalakulsának pontos éve. Idén pontosan 6 éve adták ki a 30. albumukat, és ami nemcsak hazánkban, de a nagyvilágban is igen ritka, közel az összes albumuk arany lemezzé változott -bizony, ez nem csalás, nem ámítás!

Néhány tudnivaló magáról a koncertről: belépőjegyek £27.50 vagy 9950 Ft áron kaphatóak, a londoni koncert megrendezésének pontos helyszíne pedig: az a Clapham Grand (21-25 St John’s Hill | Clapham Junction | London SW11 1TT), ahol már most készülnek a nagyszabású haloween partyra! (Akciójuk keretén belül aki 10 előtt jelmezben érkezik, ingyen bemehet a bulira, valamint a legjobb jelmez még egy £50 értékű kupont is nyerhet, amely természetesen levásárolható a bárban. Álruhára fel!)

Visszatérve a londoni Edda koncertre, “az Edda Művek dallamos, gazdagon hangszerelt rockdalai és balladái főként a fiatalok társadalmi és érzelmi életével, mindennapi örömeivel, problémáival foglalkoznak. Az együttes évente közel száz alkalommal lép fel országszerte, valamint a környező országok magyarlakta területein.”

Az ajtónyitásra sem kell sokáig várni, ugyanis az Edda Művek ezúttal nem Éjjel érkeznek Londonba, a koncertre már este 7-kor lehet gyülekezni! Nincs kifogás, ha teheted, menj el a koncertre, hisz a rendezők garantálják, Amíg élsz, ezt el nem felejted!

Videó itt

Riczik Petra