Friss hírek

Dino-golfra fel!

Dino-golfra fel!

2014. 11. 05.





 
Most következő londoni cikkünk több kategóriába is besorolható, ahol ajánlunk, úgymint a golf szerelmeseinek, családosoknak, gyerekeknek, örök gyerekeknek, és a dinó fanoknak. Ugyanis a bemutatott londoni program bizony kicsiket és nagyokat egyaránt a Dinók birodalmába kalauzol, miközben az apró golflabdákat a megfelelő lyukakba kell juttatni.
Mivel a héten ma, és csütörtökön, valamint vasárnap nem ígérnek esőt az időjósok London városába, csupán felhős napos időt, és még a széllökések sem lesznek erősek, semmi sem gátolhatja, hogy Te is résztvegyél a Dinó-golfon! A minimum korhatár 12, maximum ellenben nincsen! Maga a játék párosokban folyik, és a párban minimum egy embernek be kell tölteni a 18. életévet is.

A résztvevők 6 különböző témájú pályán összesen 18 lyukatnál mérhetik össze tudásukat. A londoni helyszínek:

-Pirate Cove, Bluewater: a harc a kalózok birodalmában folyik, de vigyázz! Most Neked kell irányítanod a kalózhajót, és ha nem vigyázol, még egy valóságos csempész barlangjába is becsúszhatsz, miután átmentél egy vízesés alatt!

-Dinosaur Safari, Barnet: dinófanok figyelem, a következő pályán 9 hatalmas fenevad emelkedik a maga több, mint 30 méteres magasságában a fejetek fölé, miközben a lagúnában kell lyukba irányítani a labdát!

-Dinosaur Escape, Northolt: miközben a kövületekből kirakott útvonalat követitek, átértek egy veszedelmes világba, ugyanis a dinók életre kelnek, ordítanak, lélegeznek, mozognak, miközben a cél továbbra is a labdák lyukba ejtése. A helyszín ezúttal dzsungelmocsárvidékké és trópusi lagúnává változik.

-Lost Island Encounter, Sidcup: a következőkben kötélhidakat kell megmásznod, mert az eltemetett kincseket rejtő barlangokba csak így érhetsz át! De vigyázz, a dinók mindenhol ott vannak!

-Jurassic Encounter, New Malden: vízesések, zöldellő szigetek, és történelem előtti barlangok (őskori). Ez vár a következő állomáson Rátok, no meg hogy ne legyen olyan egyszerű, pár gyík is lesz a móka kedvéért, honnan máshonnan, mint a Jurassikból?

-Dragon Quest, Croydon: elég merésznek érzed magad, hogy belépj a tűz és légzés odujába? Az utazás utolsó, és talán legfélelmetesebb állomásán a dinók hatalmát a sárkányok veszik át, így az óriási szárnyasok közt kell vezetned a labdát.

Egyesek csak úgy gondolják, hogy ez a valóságos mesesziget, mások ellenben szentül hiszik. Igazuk van? A válaszokért Irány London, Irány a World of Golf, 6 különböző londoni helyszíne!

Honlap

Riczik Petra