Friss hírek

​Csokira fel!

​Csokira fel!

2014. 07. 24.
 





Következő soraink a nyugalom megzavarására alkalmas programot írnak le, melyet minden fogorvoshoz készülő, diétázó, vagy a diéta gondolatával kacérkodó kedves olvasónk lapozzon át. Akik maradnak, azokat a Mennyei Manna világába kalauzoljuk, egyenesen bele a csoki birodalmába, ugyanis nem másról van itt szó, kérem szépen, mint egy Csoki túráról, és hol máshol, mint kedvenc városunkban, Londonban! Természetesen a túrán szakértő idegenvezetők vezetnek minden résztvevőt a legfinomabb édességek közé, azonban itt nem csak kóstolgathatunk, és a csoki kialakulásának történetével gazdagodhatunk, hanem valóságosan felfedezhetjük Londont!

 Csakhogy pár dolgot említsünk a  túra megnézendő pontjai közül: aki részt vesz ezen a túrán, az megkóstolhatja az Algerian Coffee Store (52 Old Compton St, London W1D 4PB) csokoládéval bevont kávészemeit, melyet 1887 óta gyártanak a nagyérdemű számára. Emellett a Paul A Young-díjas csokis szarvasgomba, és brownie is szerepel a menün. A legfinomabb csokifagyit Londonban pedig nem máshol, mint a Freggo asztalainál kínálják (27-29 Swallow St, London W1B 4QR), ami valljuk be, most ebben a kánikulában igencsak jól jön! Azoknak, akik a hagyományosabb ízekre vágynak, ajánljuk a csokis mentát, ami ismerős lehet gyermekkorunkból, mikor a nagymama titokban a kezünkbe csempészte, nehogy a szülők észrevegyék. Az ínyenceknek a szarvasgombás fehércsokoládét, az új ízekre vágyóknak pedig a csokis méz kihagyhatatlan ízbombáját! Ladurée boltjában megízlelhetjük a Louis Vuitton süteményeket, és a legjobb forrócsokit egész Londonban, ahol nem csak a fűszerek tökéletes kombinációja miatt oly fenséges a kapott íz, hanem mert a tökéletesség tudata is átlengi a poharunk tartalmát. És ahogy mondtuk, ez csak egy töredéke a sok látnivalónak, melyet a résztvevők ezen a túrán megnézhetnek!

 A túra maga 2,5 órás, 20 fős csoportokban indul csütörtöktől vasárnapig, melyekre előzetes foglalás szükséges! Az ár £30.00, mely magában foglalja a kóstolgatást, valamint minden egyéb költséget! A kiindulási pont pedig az Algerian Coffee Store (52 Old Compton St, London W1D 4PB), mely a Leicester Square metróvonalhoz van közel. A pontos dátumokról a program honlapján érdeklődhettek!

Kellemes szórakozást kívánunk mindenkinek, és jó csokizást!

Riczik Petra