Friss hírek

Color Run 2014, London!

Color Run 2014, London!

2014. 09. 19.




 
 
Figyelem! Következő cikkünk a pulzus megzavarására igencsak alkalmas eseményt mutat be, a futás szerelmeseinek kifejezetten ajánljuk!

Nem másról van itt szó, kérem szépen, mint a Color Run elnevezésű sporteseményről, melyet London városában rendeznek meg. A pontos dátum pedig nem más, mint szeptember 28.-a, a kiindulási pont pedig  a Queen Elizabeth Olympic Park.

Az utolsó színes futás London városában most nyáron, a júniusi Holi One volt, azonban ez olyan sikerrel zajlott le, hogy a szervezők kötelességüknek érezték egy szeptemberi futás megszervezését is. Azok, akik résztvesznek az eseményeken, London városának ikonikus jelképei közt cikázhatnak, a 2012-es Olimpiai játékoknak is helyt adó Temze parti városban. Nevezni lehet egyedül, vagy az esemény elnevezéséhez hasonlóan, “színes csapatban”, a nevezési díj pedig előbbinél £ 25, míg utóbbinál csupán £ 23.

Felvetült bárkiben a kérdés, hogy honnan a Color elnevezés? Nem hiszem, hogy bármit is magyaráznunk kellene róla, hisz aki olvasta a Holi One Fesztiválról szóló cikkünket, mindent tud! Lényege, hogy börfelület nem marad szín nélkül, jönnek a színbombák, színgránátok, és egyáltalán minden patron, ami a kis flakonból a futókra juttatja a színeket!

Figyelem! A szervezők 3 szabályt előírtak, melyeket most ismertetném!

Szabály1: Minden résztvevőt várnak, legyen az lassan vagy gyorsan futó, öreg vagy fiatal.

Szabály2: Az eseményen hivatalos Dresscode van, mely jelen esetben 2 db hófehér, minta nélküli póló -hiánya nélkül senki nem állhat rajthoz.

Szabály3: Csak az érhet célba, aki minden milliméterén -szó szerint- SZÍNES! Ne feledd, “Színezd újra, színezd újra” magad!

Találóbb mondattal mi sem zárhatnánk cikkünket, mint ahogy a felhívásban és hivatalos kiírásban is szerepel:  "Készen állsz az életed a legőrültebb, legszínesebb futására?"
Végül pedig egy promovideó egy isteni számmal, melyek együttesen mutatják a Color Run hangulatát:
 

Riczik Petra