Friss hírek

Bulikirálynő költözik Londonba!

Bulikirálynő költözik Londonba!

2014. 07. 10.






Igazi bombaként robbant a hír mind a magyar, mind a külföldi sajtóban, hogy Lindsay Lohan házat keres Londonban, ugyanis a színésznő egy ottani színházi szerep kedvéért átköltözik a Temze parti városba. A produkcióról annyit lehet tudni, hogy David Mamet nevével fémjelzett Speed-the-Plow című darabban fog színpadra állni, melyről annyit illik minden műkedvelőnek tudnia, hogy az eredeti, és első 1988-as New York-i showban Karen szerepét -melyre ezúttal Lohan is készül- nem más, mint a pop királynője, Madonna játszotta.

Lindsay Lohan az újrakezdés mellett döntött, és nagyratörő vágyaiban a visszatérés reménye szerepel. Az egykori csillag hírneve a folytonos bulizások és egyéb zűrök miatt, amikbe belekeveredett, ugyan kicsit megfakult, de mindenki ismeri a mondást! Sosem késő újra kezdeni… Hozzátesszük, aki egyszer már a magasba jutott, annak nem ismeretlen a pálya, és reméljük, összejön neki, hisz anno, fénykorában igencsak a magasban szárnyalt, s minden háztartásban előszeretettel nézték játékfilmjeit!

Az egykori Calvin Klein modell karierr újraépítési szándékát mi sem mutatja jobban, mint hogy az elmúlt egy-másfél évben olyan produkciókhoz adta a nevét, mint az Ugly Betty, vagy a Glee, mely a mostani fiatal generáció kedvencei közé sorolandó.

De térjünk is vissza a  Lindsay Posner által londoni színpadra állítandó műre, mely várhatóan egy szeptemberi premier során nyújt felejthetetlen élményeket minden nézőjének a Playhouse Színházban. Az első előadásra 2014. szeptember 24-én, csütörtökön, este 7:45-ös kezdéssel kerül sor. Egyenlőre 16 előadást jelentettek be a hollywoodi csillag nevével, s így előzetes információk szerint november végéig tekintheti meg Karen szerepében az egykori csillagot a londoni nagyérdemű. A jegyárak sem egetrengetően magasak, ugyanis £15.00 - £59.50 közt bárki megvásárolhatja!

A színházi előadást bárki megtekintheti, hiszen mozgássérülteknek is biztonságossá tették, ugyanis vannak rámpák, valamint emellett a hallókészülékkel rendelkezők igényelhetnek Headsetet, és vakvezető kutya is bevihető a nézőtérre.

Így garantáltan senkinek semmi kifogása nem lehet, hogy ezt a remek programot meglátogassa, ugyanis lehet, hogy 10 év múlva egy felbecsülhetetlen családi történet születik az estéből, mikor Lindsay Lohan végérvényesen visszatért a színészet világába!

Cím: Playhouse Theatre, Northumberland Ave, London WC2N 5DE, Egyesült Királyság


Riczik Petra