Friss hírek

​BBC GoodFood Show in London!

​BBC GoodFood Show in London!

2014. 11. 03.






 
Most következő londoni cikkünk mindazoknak szól, akik a konyhai művészetekben jártasak, vagy hobbiból érdeklődnek, az újításoktól pedig cseppet sem rémülnek meg! London városában ugyanis egy hatalmas (évről-évre ismétlődő) attrakció közeleg a BBC GoodFood közös szervezésében. Nem titkolt céljuk egyébként az, hogy mindenkivel megismertessék a világ kultúráinak konyhaművészetét, ennek a nagy célnak pedig következő állomása nem máshol, mint a Temze parti fővárosban, Londonban lesz. A pontos helyszíne a rendezvénynek: Kensington Olympia, Hammersmith Road, London. Ha még nem volt semmilyen programod a jövőhét hétvégére, akkor már most felvésheted az időpontot, ugyanis november 14-16 közt, vagyis jövőhét péntek-szombat-vasárnap minden konyhatündér örömére Londonban folytatódik a Show!

Csak hogy párat említsünk a BBC GoodFood világkonyha eheti netes kínálatából: articsókás lilahagymás és rozmaringos rizottó, fehérboros medvehagymás kalács, mángold capuccino bundáskenyér-spízzel… ugye milyen ínycsiklandó mindegyik, és ugye mennyire kihagyhatatlan ez a rendezvény?

Ha új ízekre vágysz, szeretnéd más kultúrák konyhaművészetét megismerni, esetleg a nagy londoni nyüzsgésben egy kis hazaira is vágysz, akkor irány  a BBC GoodFood Show, ahol az ételek mellett bizony italokat is találhatsz (például a 2012-ben debütált attrakciót, a magyar Tokajit)! Az ételek és italok mellett természetesen sztárszakácsok is bemutatják tudományukat, az idei sztárvendégek Paul Hollywoodand és Mary Berry, akik mindketten a színpadon fognak bizonyítani.

Miért érdemes még elmenned emellett? Természetesen az étel-ital és dínomdánom mellett arra is van lehetőséged, hogy ha a bármilyen felszerelés hiányzik még a szuperokos konyhádból, itt megkeresheted, és beszerezheted, legyen szó menő szeletelőkésről, amit a profik is használnak, vagy szuper serpenyőről, itt garantáltan megtalálod!

Ne feledd, a kapunyitás minden nap délután egy órakor van, és érdemes nem teli hassal érkezni erre a londoni gasztrofesztiválra, ugyanis rengeteg a kostoló!

Riczik Petra