Friss hírek

5D World London

5D World London

2014. 11. 10.







Ugyan elmúlt a Halloween, a borzongásnak még koránt sincs vége! Következő londoni programajánlatunk elsősorban azoknak szól, akik csípik az újdonságokat, a jó filmeket, no meg a hatalmas vászon előtt elropogtatott pattogatott kukoricát. Nem árulunk zsákbamacskát, ebben a cikkünkben a mozik világába kalauzoljuk minden kedves olvasónkat, természetesen London városában, félreértés ne essék, nem a hagyományos és megszokott 2D vászon elé, vagy a kicsit újabb technikának számító 3D elé, ahol azok az ormótlan szemüveg kellenek. Nem, nem. A mi ajánlatunk ezúttal az 5D világba szól. Még nem hallottál róla? Akkor olvasd el ezt, és Te is a mestere leszel!

Első körben rögtön azokat a hiedelmeket oszlatnám el, hogy ez az új moziélmény nem ér annyit, mint a jegyár, s korántsem nyújt több élményt, mint hagyományos 2D verziója. Vajon mitől több? A válasz egyszerű. Azok, akik az 5D világába váltanak belépőt, nemcsak a vásznon, hanem saját bőrükön is tapasztalhatják, milyen a nap perzselő hője, a vízesés aláhulló cseppje, egy kerti sütögetés füstös illata, milyen az, mikor a száguldó motorral együtt mozogsz a kanyarokban, miközben az adrenalintól és véred dobogásától alig hallod a szembesüvítő szelet.

A londoni 5D World London jelenleg 27 filmet kínál a nagyérdeműnek, melyek közül kicsik és nagyok éppúgy tudnak mazsolázni, ugyanis a meséktől kezdve a fantasy műfaján át szinte minden kategória elérhető Náluk. Gondolj bele, milyen érzés, mikor a Labyrinth of Illusions (http://www.5dworld.co.uk/labyrinth-of-illusions/) főszereplője átugrik a 3 emeletes ház tetejéről egy másikra, közben pedig még pár szaltót is csinál, Te széked pedig végig ugyanazokat a mozdulatokat követi! A filmek listáját a honlapon találjátok. Nyitvatartási idejük: péntektől hétfőig, 11 órától indulnak a vetítések, a két hétköznapi napon este 11-ig, a két hétvégin pedig éjfélig tart a nyitvatartás!

Az élményt bátran oszd meg barátaiddal is, ugyanis a tömött mozitermek helyett 4 fős társaságokkal élvezhetitek ezt az új mozizást! Londonra fel, irány az 5D World London!

Riczik Petra