Friss hírek

21 óra konténerben

21 óra konténerben

2014. 07. 15.







 London éppen attól London igazán, hogy mindenben egy kicsit más, mint a megszokott, és erre bizony  - el nem ítélhető módon, mivel rajongunk a különlegességért - büszke is. Most következő cikkünkkel szokatlan játékra buzdítunk Titeket, kedvenc olvasóinkat, de egy dolgot megígérhetünk; ha Fortuna meghallgatja imáitokat, és nyertek, felejthetetlen, “háteztelkellmesélnemazunokáimnak” élményben lesz részetek! Amíg viszont az az idő el  nem jön, addig se pánikoljatok, garantáltan a legjobb nyári történetek közé kerülhet ez az élmény, mely biztosan überli majd a többiekét - hisz ki hallott már arról, hogy valaki egy dobozban töltse a luxus éjszakát?!

 A mese tárgya nem lesz más, mint egy londoni konténer, mert hol máshol használnának az emberek szállítóhajókról visszamaradt konténereket trendet követő bevásárlóközpontok építéséhez, ha nem Londonban? Naná, hogy elhozzuk nektek a legfrissebb információkat róla!

 Annak ellenére, hogy néhány évvel ezelőtt még itt, a Temze parti városban is igencsak furcsán néztek volna arra, aki szerint a Shoreditch’s Box Parkban lógni menő dolog, manapság viszont már nem csak bevásárolhatunk, hanem egy egész éjszakát is eltölthetünk itt a boxokban, ha úgy szottyanna kedvünk. A Great Eastern Street felé vezető úton találjuk a Hoxton nevű szállodát, melynek 210 szobája közül egy a Boksz Park védjegyének számító konténerek egyikéből lett kialakítva, és változott át egy szuper stílusos hotelszobává, minden luxussal felszerelve, melyre most egy szokatlan pályázat keretén belül akár Te is jelentkezhetsz, s így egyenesen saját tapasztalataid alapján mesélhetsz a “doboz-éjszakáról”!

 Ha erre most, mint olvasó azt mondod, hogy egy konténerben éjszakázni inkább groteszk, mintsem mókás dolog lenne, megcáfoljuk: a Hoxtoni dobozszoba teljes mértékben megfelel a valódi szállodai szobákkal szemben támasztott elvárásoknak; többek között például kacsatollal töltött paplanok is garantálják a luxust és kényelemérzetet. Mivel egy hullámlemezek által tartott építményben éjszakázni pontosan az az élmény, amit a „pénzért nem megvehető” kategóriába sorol a józan ész, a Hoxton üzemeltetői 10 szerencsés nyertest kisorsolnak, akiknek biztosítják a felejthetetlen élményt, hogy egy boxszobában töltsenek el egy felejthetetlen éjszakát. A szürreális éjjeli menedékhelyhez jár még egy helyi londoni étteremben elköltött vacsora és a boxreggeli is.

 Mindezen információkkal gazdagodva jogos lehet a kérdés: Te mégis mihez kezdenél, ha 21 órát kellene egy dobozban töltened? Ha szeretnéd, hogy legyen mit mesélni az előzőleg általunk ajánlott pubok egyikében, és szívesen megnyernéd a bizarr éjszakát, küldj egy e-mailt a jules@thehox.com címre, és válaszold meg részletesen a következő kérdést: Mit tennél 21 órán át egy dobozban?

A verseny július 28-án délig tart, a nyertest július 31-ig értesítik, a „dobozolás” pedig augusztus 11 és 23 között lesz esedékes. Főként azoknak ajánljuk a versenyen való részvételt, akik elég spontánok, és nem riadnak vissza egy dobozban töltendő éjszakától még akkor se, ha  a szobáról még nincsen kép nyilvánosságra hozva, csak a tervezetet vázolták fel -természetesen ezt is mellékeljük Nektek forrásként!

  No és Te leírtad már az első mondatot? Ne feledd, az élmény megfizethetetlen, ezért hát teszteld, mennyire áll melletted Fortuna, és nyerd meg!

Reigl Angéla